ELAZIĞ / MERKEZ - Fırat Anaokulu

eTwinning "Güçlerimi Fark Ediyorum Mutlu Oluyorum"

Okulumuz Rehber öğretmeni Zülfüye KORKMAZ tarafından yürütülen "Güçlerimi Fark Ediyorum Mutlu Oluyorum " eTwinning projesi.

Projemizin amacı, öğrencilerimizi psikolojik sağlamlığına katkı sağlamaktır.2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen genel hedeflerimizden biri "psikolojik sağlamlık" Rehberlik çerçeve planımızda bu hedefe yönelik etkinlikler olmasının yanında proje çalışmamızla da bu hedefin daha da içselleştirilmesini amaçlamaktayız. Pozitif psikolojinin en önemli kavramlarından bir tanesi psikolojik sağlamlık. Projemiz sayesinde öğrencilerimizin psikolojik dayanıklılıklarının artmasını hedefliyoruz. Bunlar için güçlü yönlerini fark ettirmek aile ve sosyal çevrelerinde destek alabilecekleri kişileri fark ettirmek, sportif ve sanatsal faaliyetleri tanıtmak gibi etkinlikler yer almaktadır. Projemiz etkinlik temalıdır. Projemiz 4-11 yaş grubu aralığındaki öğrencilere yönelik bir projedir.

10-05-202201-02-2023

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 01.02.2023 14:04 - Görüntülenme: 265