eTwinning

30-01-2023Okulumuz öğretmenlerinden Semiha RİZELİ'nin yürütücüsü olduğu "Portakalı Soydum Baş Ucuma Koydum" eTwinning projesinde farklı ülkelerden öğretmenler ve öğrencilerle çalışmaya başlanıldı.Projede,tek kullanımlık ürünlerin ve materyallerin hayatımızdan çıkarılması hedeflemiştir.Geri dönüşüm materyalleriyle etkinlikler düzenleme ve tasarımlar oluşturma planlandı.Ayrıca farklı sebze ve meyvelerin çekirdeklerini çimlendirme deneyleri yapılacak.Proje ile birlikte birçok ders ve etkinlikler ele alınarak hem öğretmenler hem öğrenciler farklı web2 araçlarını öğrenip kullanacaklardır.Projede, öğrencilerimize  çevre bilinci verebilmek,problem çözme becersi kazandırmak,gördüklerini uygulama fırsatı vermenin yanında geri dönüşüm ile ilgili bilgiler verilmesi,sürekli kullanılabilen ürünler ortaya konulması, öğrencilerin farklı bitki ve tohum çeşitlerini tanımaları gibi birçok hedefleri vardır.

10-05-2022

Yayın: 10.05.2022 - Güncelleme: 30.01.2023 13:35 - Görüntülenme: 469