The Weather Calendar Projesi

Ermenistan, Polonya (3) , Bulgaristan, fransa, İspanya, İtalya, Kuzey Makedonya, Litvanya, Romanya (5) , Türkiye (9) öğretmen ile proje yürütülmektedir.

Fırat Anaokulu öğretmenlerinden Makbule ÇETİNKAYA 15 öğrencisi ile bu projeyi yürütmektedir. Projenin amacı ; Farklı ülkelerdeki öğrenciler hava durumunu ve değişen doğa olaylarını gözlemler ve karşılaştırır. Projenin temeli fotoğraflar veya resimlerdir (veya isterseniz hava durumu şarkıları vb etkinlikler). Aralık'tan Mayıs'a kadar proje yürütülecektir. Öğrenciler farklı ülkelerdeki hava durumunu (değişen doğa) gözlemler ve karşılaştırır. Küresel ısınmanın dünya üzerindeki etkilerine dikkat çekmek için hazırlanmış proje okulda bulunan öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin farkındalıklarını geliştirmeyi hedeflemiştir.

30-01-2023

Yayın: 11.01.2021 - Güncelleme: 30.01.2023 14:09 - Görüntülenme: 259